divendres, 18 d’abril del 2008

Inspector

Fa uns dies a classe vam rebre la visita d'un inspector, en Josep Tarragó que ens va explicar varies coses sobre la seva feina i ens va ajudar a resoldre algun petit dubte que ens havia sorgit durant l'elaboració del treball de l'assignatura.


Vam poder comprovar que és difícil accedir a aquest lloc de treball, a part d'anys d'experiència fa falta aprovar les oposicions i tenir punts. Per això mateix, les persones que arriben a ser inspectores no són gaire joves (amb això no vull dir que en Josep fos un home vell).


La seva tasca és molt àmplia i cobreix masses coses, crec que haurien d'haver-hi més inspectors o bé repartir-se la feina entre diferents especialitzacions.


Després les preguntes anaven relacionades a resoldre algun dubte o qüestió centrada amb els nostres temes de cerca i investigació. En el nostre cas, els alumnes amb necessitats educatives especials, varem preguntar sobre el seu paper en aquests casos en els diferents centres existents. Ens va comentar que ells en feien una supervisió, inclús s'encarregaven d'atendre a les famílies i escoles oferint-los ajuda.


Crec que és una feina que està prou bé, però exigeix tenir molta capacitat organitzativa i una implicació sobretot de temps força gran.